Nakon malo dužeg vremenskog perioda i ljetnog dvobroja vraća se Reboot – u prodaji je 37. broj časopisa. U međuvremenu smo igrali puno toga, što novog, što tek u razvoju, skupili jako puno dojmova, i sve smo ih se potrudili prenijeti kroz mnogobrojne rubrike novog broja časopisa. Među sjajnim dojmovima svakako spada For Honor koji nas je opet oduševio, prvo na gamescomu a potom i u zatvorenoj alfi. Od prvog dana For Honor se čini kao iznimno promišljeni i tehnički dotjerani multiplayer a svaka nova prezentacija pokazuje kao su i dizajneri igrivosti vrlo umješni i znaju što žele i kako to prenijeti u programske kodove.

Uz For Honor noseća tema ovog broja je feature Tom Clancy’s Ghost Recona Wildlands, a tu je i neizbježni izvještaj iz Kölna i sajma gamescom uz opise prikazanih igara. S fokusom na nove demoe i prezentacije u odnosu na E3.

Bili smo i u New Yorku na prezentaciji novog i najmoćnijeg PlayStationa – PlayStationa 4 Pro.

Testirali smo volane Logitech G29 i G920 kao i čak 31 igru u rubrici Review. Izdvajamo samo dio njih: Deus Ex: Mankind Divided, No Man’s Sky, World of Warcraft: Legion, ReCore, PES 2017, Master of Orion: Conquer the Stars, I am Setsuna, Obduction, NBA 2K17, Assetto Corsa, ABZÛ, Headlander, The Final Station, Seasons after Fall, This Is the Police, Bound, SEUM: Speedrunners From Hell, BATMAN – The Telltale Series: Ep1&2,

Ugodno čitanje uz podsjetnik kako ćete neke od igara u najavi/temi ovog broja vrlo skoro moći zaigrati i na najvećem i najspektakularnijem Reboot infoGamer do sada!