Drugi put u relativno bliskoj povijesti Ubisoft je odgodio svoju RPG igru South Park: The Fractured But Whole. Ova igra temeljena na legendarnom animiranom TV serijalu prema novim planovima na tržište će stići u idućoj financijskoj godini koja traje od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2018. godine.

Prema originalnim planovima The Fractured But Whole trebali smo dobiti još početkom prosinca prošle godine, no zbog odgode očekivali smo ga u prvom kvartalu 2017. Sada se čini kako se razvojni tim suočio s određenim problemima, budući da Ubisoft još uvijek nije spreman definirati konretan datum izlaska.

The Fractured But Whole donosi priču koja se izravno veže na radnju pretnodne igre; Cartman i ekipa ovog su puta postali neobični super junaci.

The Fractured But Whole donosi priču koja se izravno veže na radnju pretnodne igre; Cartman i ekipa ovog su puta postali neobični super junaci.

Podsjetimo, South Park: The Stick of Truth također je odgađan nekoliko puta prije nego što je napokon stigao u prodaju. Najprije smo ga očekivali u drugoj polovici 2012. godine, zatim u prvoj polovici 2013. godine, da bismo ga na koncu dobili tek u ožujku 2014. godine. Nadamo se da The Fracture But Whole ipak neće doživjeti identičan scenarij i da će doista biti objavljen tijekom iduće fiskalne godine.

Jednom kad stigne The Fractured But Whole bit će objavljen za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a sve što o igri trebate znati možete pročitati u velikoj najavi koju je za Reboot 38 napisao naš Luka Žučko.