Veliki hype igre No Man’s Sky očito je neke igrače dočekao s nerelanim očekivanjima, sudeći po broju onih koji žele vratiti igru specijaliziranim trgovinama igara. Bez obzira na to da su u igru uložili nekoliko sati igranja.

Premda online dućani na kojima se nudi imaju rigorozne politike povrata novca, izgleda da su u slučaju No Man’s Skyja prilično popustljivi, jer kako doznajemo, neki igrači su uspjeli dobiti uloženo iako su prekoračili rokove od dva sata igranja na Steamu ili su primjerice uspješno downloadali spomenuti naslov na PSN-u.

Kako oni kojima je pošlo za rukom “vratiti” No Man’s Sky trgovcima kažu, treba biti samo uporan i koristiti online tehničku podršku na Amazonu, odnosno PSN-u, obzirom da slanje e-mailova u ovakvim situacijama nije najuspješnije.

Isto tako, objašnjenje da vam se No Man’s Sky nakon pedesetak sati provedenih u njoj ne sviđa neće upaliti, ali prijavite li tehničke probleme, imate šansu za povrat uloženog, jer kako stoji na Steamu “čak i ako probijete pravila povrata novca (dva tjedna i/ili više od dva sata igranja), prijavite problem i bacit ćemo oko na njega”.