Square Enix je objavio kako će igrači koji su igrali novu igru u Platinum Gamesovom serijalu NieR, punog imena NieR: Automata, uskoro moći zaigrati prvi DLC. Prvo proširenje ima zanimljiv naziv – 3C3C1D119440927 – i u igru unosi nove izazove i sadržaje.

Za početak se spominju “tri uzbudljiva nova koloseuma” u kojima se možete boriti i dodatne misije. Nakon što sve to odradite, dobit ćete nagrade koje uključuju kostime za androide 2B, 9S i A2 iz prijašnje igre NieR: Replicant, nove pjesme u kojima možete uživati, kozmetičke dodatke poput boje za kosu i maski koje imaju posebne efekte te posebne metke koji mijenjaju izgled onih koje koriste neprijatelji.

Platinum Games je pripremio i trailer u kojem možete vidjeti kako izgleda gameplay, a sam DLC izlazi 2. svibnja za PlayStation 4 i PC. NieR: Automata poprilično je uspješan RPG – osim odličnih ocjena od kritičara, od izlaska je premašio milijun prodanih primjeraka. Ovo je prvi od nekoliko DLC-ova koji će izaći, a ako želite možete isprobati i demo za PS4 o kojem više detalja možete pronaći ovdje.