MMORPG koji dobiva najviše sadržaja godišnje je definitivno Neverwinter. Otkad je izašao, Neverwinter je svake godine dobio minimalno tri velika dodatka odnosno ekspanzije, koje se po Dungeons & Dragons pravilima nazivaju moduli. Tako je već na serverima dostupan najnoviji modul nazvan “The Maze Engine”. U najnovijoj ekspanziji, igrači će se sukobiti s dva velika neprijatelja i njihovom vojskom. Prvi od njih je Baphomet, koji traži drevni artifakt znan kao Maze Engine koji je sposoban mijenjati vrijeme i prostor. Drugi boss je Orcus, princ Undeadova koji kuje zle planove iz svog dvorca poznatog kao Never Castle. U avanturama će vam se i ovaj put pridružiti legendarni Minsc i Boo te Drizzt D’o Urden.
Što se tiče ostalih dodataka, mount sistem je doživio velike promjene, te će sada željenom mountu (živućem prijevoznom sredstvu) biti moguće dodijeliti aktivne i pasivne moći te ih opremiti s različitim insigniama koje će sa sobom donositi raznorazne bonuse poput bržeg trčanja i sl. Queue sistem je također poboljšan, te bi sada trebalo biti moguće još lakše naći grupu za sada već mnogobrojne igrine grupne dungeone.
Inače, Neverwinter je još jedan u nizu MMORPG naslova koji su nakon PC-a našli svoj drugi dom na konzolama (slična situacija se dogodila s The Elder Scrolls Onlineom, te Final Fantasy XIV). Trenutačno dostupan na PC-u i Xboxu One, Neverwinter bi do kraja godine trebao izaći i na PlayStationu 4. Da ne duljimo više, u nastavku pogledajte trailer za The Maze Engine: