Electronic Arts je u svoju uslugu Origin Access uvrstio trial verziju posljednjeg poglavlja serijala Need for Speed. Igra na PC stiže idućeg tjedna, no pretplatnici će je do tada kroz Access moći igrati do 10 sati.

Kao što je slučaj sa svim trial igrama na Origin Accessu, Need for Speed nije polovičan. Radi se o punoj verziji igre koja je ograničena samo vremenski, što znači da možete isprobati sve sadržaje koji se nalaze u punoj verziji, pod uvjetom da do njih uspijete doći. Osim toga, sav napredak koji ostvarite za vrijeme igranja triala prebacit će se u punu verziju, ako je odlučite kupiti.

Need for Speed nije jedina igra koja je osvanula na Accessu. Naime, vlasnicima Xboxa One od ovog je tjedna dostupna trial verzija EA Sports UFC-a 2 koja je također vremenski ograničena na 10 sati.

Ako se s EA/Origin Accessom još niste imali prilike upoznati, radi se o jedinstvenom pretplatničkom programu koji za relativno prihvatljivih 3,99 eura donosi neograničen pristup odabranim igrama, te ekskluzivne trial verzije hitova i popuste u Originovoj trgovini. Više informacija možete pronaći ovdje.