Kao što je prije nekoliko dana najavljeno putem službenog PlayStation bloga, večeras (srijeda, 2. veljače) s početkom u 23h po našem vremenu slijedi specijalna livestream epizoda Sonyjevog eventa State of Play isključivo vezana uz nadolazeći Gran Turismo 7.

Bit će to ujedno i prva ovogodišnja epizoda State of Playa. Trajat će nešto više od 30 minuta tijekom kojih će Sony i razvojni studio Polyphony Digital javnosti pokazati potpuno nove snimke i gameplay detalje iz igre, snimljene na konzoli PlayStation 5.

Sony obećava i dubinski pogled na igrive modove i brojne druge značajke koje nas očekuju u Gran Turismo 7, a ovim putem odmah ćemo i najaviti da smo početkom ovoga tjedna bili dio Gran Turismo 7 prezentacije za medije te da specijalnu veliku temu i izvještaj o igri donosimo u idućem broju časopisa Reboot kojega na kioscima možete očekivati sredinom veljače.

Dotad, večerašnju specijalnu epizodu State of Playa za Gran Turismo 7 popratite u 23h na službenom PlayStationovom TwitchYouTube kanalu, odnosno u nastavku ovoga teksta, a za kraj podsjećamo da Gran Turismo 7 izlazi 4. ožujka za PlayStation 4 i PlayStation 5.