Annapurna Interactive, poznati i proslavljeni izdavač odličnih indie igara kao što su ovogodišnji hitovi Stray i Neon White, ali i nagrađivane i drugačije igre kao što su Twelve Minutes, Kentucky Route Zero, Outer Wilds, What Remains of Edith Finch, Telling Lies itd., danas će u 21h održati svoj drugi po redu livestream showcase nadolazećih atraktivnih igara.

Sami detalji o tome koje igre će biti prikazane i koliko će sami show trajati – zasad nisu poznati, no vodeći se prošlogodišnjim prvim izdanjem Annapurna Interactive Showcasea, i ovaj današnji mogao bi trajati oko pola sata. Ono što možemo pretpostaviti je da ćemo saznati nove informacije za već ranije najavljene igre koje će izdati Annapurna Interactive.

To su, primjerice, narativna triler igra Open Roads razvojnog studija Fullbright (Gone Home, Tacoma) koja još uvijek nema datum izlaska, zatim COCOON – nova i u lipnju najavljena igra na kojoj radi jedan od tvoraca igara Limbo i Inside, pa bizarna puzzle avantura Lorelei and the Laser Eyes, a tu je i luckasta narativna avantura Thirsty Suitors koja je najavljena u prosincu na ceremoniji The Game Awards 2021.

No najviše se radujemo premijernim najavama potpuno novih igara o kojima dosad još nismo čuli, naročito kad se radi o izdavaču Annapurna Interactive koji je postao prepoznat kao jedan od najinteresantnijih indie izdavača današnjice, upravo zato što potpisuje odvažne, drugačije i inovativne indie igre i projekte. Sami showcase odvija se večeras (četvrtak, 28. srpnja) u 21h po našem vremenu, a moći ćete ga pratiti putem službenog YouTube kanala i(opens in new tab) Twitch kanala kompanije Annapurna Interactive. U nastavku pogledajte i kratki teaser samog večerašnjeg eventa.

(opens in new tab)