Prije pet mjeseci su razvojni tim Saber Interactive i izdavač 2K najavili novu arkadnu sportsku igru pod imenom NBA Playgrounds 2. Prva je igra bila solidno prihvaćena, pa je nastavak dobio zeleno svjetlo i sada smo saznali kada će je igrači moći zaigrati.

Datum izlaska kojeg je 2K odredio glasi 16. listopada i tada će ona postati dostupna za PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch. Na sve četiri platforme će se igra prodavati po cijeni od 29,99 američkih dolara, a uz to nas je razvojni tim odlučio podsjetiti na sve što možemo očekivati.

NBA Playgrounds 2 će imati čak 300 poznatih i manje poznatih igrača, a u planu je dodavanje njih 200 kroz nadogradnje nakon što ona izađe. Igrači će se moći nadmetati na deset različitih igrališta, koristiti više od 100 različitih poteza i opremati svoje likove s raznim odjevnim dodacima. Modove koje igra podržava su solo igranje, s prijateljima ili natjecanje protiv drugih igrača kroz ligu, bilo solo ili kooperativno u kompetitivnom multiplayer okruženju.

Ako vam treba više informacija o ovoj igri, potražite ih na službenim stranicama, dok se najnoviji trailer nalazi ispod teksta.