Od prošloga četvrtka korisnici Epic Games Storea mogli su primjetiti kako u tjednoj ponudi besplatnih igara stoji jedan misteriozan naslov, slično kao što je bilo i prošlih godina kada su nam podijeljeni serijali Batman: Arkham i LEGO Batman Trilogy, Grand Theft Auto V, Borderlands: The Handsome Collection i mnogi drugi. Ovoga puta riječ je o aktualnoj verziji košarkaške simulacije NBA 2K21, koja nam stiže uz najavu novog izdanja Epicovog Mega Salea.

Epic Mega Sale održat će se kroz naredna četiri tjedna, zaključno s 17. lipnja, a kroz svaki tjedan besplatno će nam za preuzimanje biti ponuđena jedna tajnovita igra, o kojoj nećemo znati ništa do samog otkrivanja. Uz to, većina Epicovog kataloga je trenutno na popustu, a ponovno su aktualni i oni dobro poznati kuponi koji osiguravaju 10$ popusta na naslove skuplje od 14.99$.

Ponuda za preuzimanje NBA 2K21 dostupna je do 27. svibnja u 17h, kada će nam za preuzimanje biti ponuđen još jedan misteriozan naslov, odnosno vrlo vjerojatno još jedna AAA igra.

KLIKNI OVDJE I BESPLATNO PREUZMI NBA 2K21