Spider-Man će izlaskom prve epizode ekspanzije The City That Never Sleeps dobiti nove skinove, tj. odijela, kao što je i otprije poznato.

Sony, zajedno s Insomniac Gamesom, objavio je koja će točno tri nova odijela Spidey dobiti kad izađe prva epizode ekspanzije imena The Heist koja će se odvijati u umjetničkom muzeju. Pljačka u muzeju će suočiti Spider-Mana i Mary Jane s bivšom djevojkom Petera Parkera koja se zove Felicia Hardy, poznatija pod pseudonimom Black Cat.

Igrači će moći odjenuti tzv. Resilient Suit kojeg je dizajnirala poznata Marvelova ilustratorica Gabriele Dell’Otto. Ostala dva odijela su Spider-Manovo odijelo iz stripa Scarlet Spider 2 i odijelo Spider-UK iz Spider-Versea.

Podsjećamo, The City That Never Sleeps je ekspanzija koja će se sastojati od tri epizode, a svaka od njih će uključivati nove misije, odijela, negativce i ostale likove. Prva ekspanzija imena The Heist izlazi 23. listopada, a ostale dvije imena Turf Wars i Silver Lining izlaze redom u studenom i prosincu.