Ghostrunner, napeta speedrunnerska cyberpunk parkour akcijska igra iz prvoga lica odmah početkom iduće godine dobiva potpuno novu DLC ekspanziju pod nazivom Project_Hel.

Izdavač 505 Games i razvojni studiji One More Level, 3D Realms i Slipgate Studios otkrili su kasno sinoć da će to biti velika story ekspanzija koja je originalno trebala biti mali DLC dodatak, ali je putem prerasla u čitavo zasebno iskustvo. Radnja će se vrtjeti oko Hel, izrazito važnog lika i negativke s kojom smo se u originalnoj igri morali sukobiti u jednoj od Ghostrunnerovih izrazito teških boss borbi.

Hel će u ovoj DLC ekspanziji biti igrivi lik te će imati vlastiti sustav progresije i specijalne cyber ninja sposobnosti, a primarno će biti usmjerena na borbu. Priča velike ekspanzije Project_Hel sastojat će se od šest misija i to s novim neprijateljima, boss borbama i novom kul elektroničkom glazbom. Zainteresirani igrači već se sada mogu prijaviti i za zatvoreno beta testiranje ekspanzije putem ovoga linka, uz napomenu kako će prije toga morati biti registrirani na službeni Discord server i službeni subreddit igre Ghostrunner.

Ekspanzija Project_Hel za originalni Ghostrunner izlazi 27. siječnja 2022. godine za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch, a koštat će 14,99 dolara. Podsjećamo u međuvremenu i na vijest od svibnja kada je službeno najavljen i punokrvni nastavak Ghostrunner 2 koji je u izradi za PC te konzole PlayStation 5 i Xbox Series X|S. O nastavku zasad još nema novih informacija niti datuma izlaska.