Za vikend smo mogli vidjeti kako je Real Madrid na čelu s Cristianom Ronaldom pregazio Juventus, a još jedan uspjeh za zvijezdu kluba iz Madrida označava i prvo pojavljivanje na naslovnici nove FIFA-e. FIFA 18 dobila je i službenu najavu, a ovogodišnje izdanje je u potpunosti prožeto likom i djelom Cristiana Ronalda. Iz EA su rekli kako su Cristiana obukli o “mo-cap” odijelo i pažljivo mapirali svaki njegov prepoznatljivi pokret kako bi igračima omogućili još autentičnije iskustvo.

Frostbite Engine prošle je godine FIFA-i 17 omogućio ogroman vizualni skok, a ove godine ekipa iz EA Sportsa planira podignuti ljestvicu još više. Kako FIFA 18 izgleda u punom sjaju moći ćemo vidjeti već 10. lipnja s EA Playa uživo iz Hollywooda. Odmah je najavljeno i posebno izdanje igre, tj. FIFA 18 Ronaldo Edition koja donosi “CR7 starter item” u FIFA Ultimate Team, $60 Jumbo Premium Gold Packsa i trodnevni early access FIFA-i 18 koji omogućava igračima da s igranjem krenu već 26. rujna.

EA je također najavio i dolazak nekih od najpoznatijih nogometaša prošlosti u FIFA Ultimate Team na PlayStationu 4, a glavna zvijezda je legendarna brazilska devetka Ronaldo (puno ime poznato redakciji op.a.)

FIFA 18 izlazi 29. rujna za PC, PS4, XOne, PS3 i X360!