Poznati izdavač Paradox Interactive na ovogodišnjem GDC-u u San Franciscu službeno je potvrdio da radi na igri Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2!

O ovoj najavi šuškalo se već neko vrijeme, a sada je i potvrđeno da ćemo nastavak kultnog Vampirea: The Masquerade – Bloodlines uistinu zaigrati i to već iduće godine na PC-u i konzolama. Na igri radi studio Hardsuit Labs koji nam priprema reaktivnu priču o sukobu vampirskih frakcija u Seattleu, brzu borbu te zanimljive likove od kojih svaki ima svoju pozadinu i motive, a sve to prezentirano kao RPG iz prvoga lica.

Kako bismo u ovoj igri preživjeli, morat ćemo odabrati klan i stvarati nimalo lagana savezništva u svijetu koji će se mijenjati ovisno o našim odlukama. U sukobima ćemo moći koristiti naše nadnaravne moći uz nužno upozorenje kako moramo biti svjesni okruženja, te ni u kojem slučaju prekršiti zakon koji vampire drži podalje od očiju ljudi.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 izlazi nekad tijekom ožujka 2020. godine i to za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Što se tiče PC verzije, igra će biti dostupna i na Steamu i Epic Games Storeu te na GOG-u, a prednarudžbe na sve tri platforme otvorene su već sada. Dodatne detalje o svemu potražite na službenoj web stranici igre.

Na kraju, toplo preporučamo da u nastavku pogledate i prvi ikad najavni trailer, objavljen putem službenog YouTube kanala studija Paradox Interactive.