Od razvojnog studija My Dearest krajem ove godine stići će nam ALTDEUS: Beyond Chronos, nova sci-fi anime avantura popularnog i nagrađivanog VR serijala CHRONOS, smještena čak 300 godina nakon događaja iz igre TOKYO CHRONOS.

Nakon devastacije Zemlje koju su prouzročila ubojita stvorenja poznato kao Meteora, čovječanstvo koje je preostalo povuklo se u podzemne bunkere u post-apokaliptičnoj Shibuyji gdje zadnja nada leži u genetički unaprijeđenoj vojnikinji Chloe. Chloe ima dva cilja, spriječiti potpuno uništenje ljudi, ali i osvetiti život sebi bliske osobe.

Razvojni studio poručuje da ćemo otkrivati tajne koje stoje iza Meteora, ali i da ćemo se susresti u direktnim okršajima s čudovištima u borbama mechova. “Povratna informacija igrača na TOKYO CHRONOS bila je nevjerojatna, a zajednica je osjetila da ne možemo stati s tim. Morali smo nastaviti istraživati taj svijet”, poručio je Haruki Kashiwakura, direktor igre.

ALTDEUS: Beyond Chronos zaigrat ćemo krajem ove godine uz pomoć Oculus Rifta, ili početkom iduće putem SteamVR-a i PSVR-a, a stiže s dijalozima na engleskom i japanskom.