Remothered: Broken Porcelain nastavak je uspješnog survival horora Remothered: Tormented Fathers iz 2018. godine, a danas je napokon stigao na tržište za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Djelo je to talijanskog game dizajnera, scenarista i direktora Chrisa Darrila u suradnji s talijanskim studijom Stormind Games, a radi se o djevojci Jen koja je izbačena iz internata i škole za djevojke pod nazivom Flemmingon Girls’s Institute. Jen dobiva posao u prenoćištu Ashmann Inn kao sluškinja, no u pokušaju bijega ozlijeđena je. Stoga će morati detaljno istražiti vlastelinsko imanje svojih novih gazdi te uz pomoć svoje novostečene prijateljice pronaći novu opciju za bijeg, no ubrzo će otkriti da kuća skriva brojne mračne tajne i uznemirujuću prošlost.

Razvojni studio Stormind Games i tvorac igre Chris Darril obećavaju da nastavak Remothered: Broken Porcelain donosi uzbudljivu psihološku priču koja se vješto nastavlja na nagrađivani original i upotpunjuje lore i događaje za sve veterane serijala, ali i da će novi igrači moći uživati u nastavku čak i ako nisu igrali prethodnu igru Tormented Fathers. 

Očekuje nas i realistično survival horor iskustvo, napeti stealth gameplay, šuljanje u sjenama, obilje istraživanja, karizmatični i vješto napisan likovi te u potpunosti animirane real-time cinematic međuscene, koje studio ističe s obzirom da ih u prvom nastavku nije bilo. 

Kako Remothered: Broken Porcelain izgleda u akciji, saznajte u gore podijeljenom novom launch traileru, a igru od danas možete nabaviti za PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch po cijeni od 29,99 eura.