PlayStation je upravo na svojim društvenim mrežama objavio da nam u sklopu pretplatničkog servisa PlayStation Plus idućeg mjeseca stiže Call of Duty: WWII s kraja 2017. godine.

Riječ je o trećem po redu naslovu iz serijala Call of Duty koji dolazi na servis PlayStation Plus, nakon što smo u šestom mjesecu 2018. godine dobili Call of Duty: Black Ops III te ožujka prošle godine kad je u ponudu dodan Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Na igri Call of Duty: WWII radio je razvojni studio Sledgehammer Games, a vrijedi spomenuti i da je studiju to bila druga igra iz CoD serijala koju su razvili. Kao što i samo ime kaže, radnja je smještena u Drugi svjetski rat, a Call of Duty: WWII specifičan je po tome što je ovo prvi naslov nakon originalne igre iz 2003. godine (i ekspanzije za Call of Duty 2 pod imenom Big Red One) u kojem se zdravlje ne regenerira automatski već igrač mora pronaći health packove. 

Call of Duty: WWII bit će dostupan za preuzimanje od sutra, 26. svibnja, a do kraja tjedna dobit ćemo više detalja o drugom naslovu koji stiže u ovomjesečnu ponudu.