Igra koja spaja taktičku borbu na poteze u stilu XCOM-a i šuljanje u realnom vremenu, Mutant Year Zero: Road to Eden, izašla je početkom prosinca prošle godine i razveselila velik broj igrača. Razvojni tim The Bearded Ladies pripremio je zanimljivu priču, svijet i likove i to uspješno povezao s gameplay mehanikama, a svi koji su željeli prošireni svijet s opasnim antropomorfnim mutantima nakon današnje se objave imaju čemu veseliti.

Prva ekspanzija za igru zove se Seed of Evil, a tim obećava sate novog gameplayja, nove lokacije i novog lika koji će se pridružiti našim avanturama. Kao što priliči nekom većem dodatku, javlja se nova prijetnja, ovog puta u obliku neobičnog korijenja koje se rasprostranjuje svuda i ima sposobnosti upravljanja umovima saveznika i neprijatelja. Na svu sreću tu je los Big Khan koji zna otprilike o čemu se radi i u tročlani tim donosi nove vještine koje će malo olakšati posao.

Igrači na PC-u već danas mogu odraditi predbilježbe putem Steama, dok će ekspanzija za sve platforme – PC, PlayStation 4, Xbox One i Switch – izaći 30. srpnja. Tog datuma će Mutant Year Zero: Road to Eden po prvi puta biti dostupan na Nintendovoj konzoli (iako je prije par mjeseci bilo rečeno da stiže krajem lipnja), dok na ostale tri već sada možete odigrati original i vidjeti što to igra nudi i zašto se igračima dopala.

Ako želite saznati o čemu se točno radi možete sami proučiti službene stranice ili isprobati demo verziju i vidjeti da li je spoj ta dva žanra i post-apokaliptične atmosfere nešto što bi vam se sviđalo.