Sredinom prosinca je Capcom objavio što nas u narednih godinu dana čeka u njihovoj igri Monster Hunter World. Ovaj akcijski RPG je postao najprodavanija igra u povijesti tog studija i izdavača, a kao i svi prijašnji nastavci, i ovaj stalno nadograđuju besplatnim sadržajima. Jedna od najava tada je bila da će glavni junak iz popularnog serijala The Witcher uskočiti u svijet u kojem se love razne beštije, tako da se neće osjećati beskorisno, a za par sati će konzolaši moći vidjeti kako se točno uklapa.

Nova besplatna nadogradnja postat će dostupna 8. veljače u 1 sat po našem vremenu, ali samo na PlayStationu 4 i Xboxu One. Budući da je PC verzija izašla nešto više od pola godine nakon konzolaške, novi sadržaji kasne, pa tako ni Geralt nije drugačiji po tom pitanju.

Poznato je da ćemo ući u cipele Bijelog vuka, koristiti njegovu opremu, da će glas opet dati Doug Cockle i da će novi questovi spojiti RPG mehanike iz Wild Hunta i onog što smo navikli u Monster Hunter Worldu. Druge detalje Capcom nije htio podijeliti, ali uskoro ćemo sami moći saznati o čemu se točno radi.

Monster Hunter World izašao je 26. siječnja 2018. godine i trenutno se održava Appreciation Festival u kojem možete zaigrati sve questove koje ste možda propustili u proteklih godinu dana. Osim toga možete skupiti nove kozmetičke dodatke i uživati u malo drugačije uređenom Gathering Hubu, a ako vam treba više detalja o svemu, bacite oko na službene stranice.