Sredinom prosinca je Capcom putem prijenosa uživo na Twitch.tvu i YouTubeu najavio što sve stiže u Monster Hunter World u 2019. godini. Najveća najava bila je ekspanzija, a druga stvar koja je prilično oduševila igraću zajednicu je najava kolaboracije s CD Projekt Redom. Glavni junak serijala Witcher stiže u svijet u kojem su beštije glavne, tako da mu posla neće nedostajati, a sada smo saznali kada će se to dogoditi.

Besplatna nadogradnja će najprije izaći za PS4 i Xbox One 8. veljače, dok za PC verziju još nema točnih informacija, nego je samo rečeno “kasnije”. Što će Geralt točno raditi, koji će biti questovi i kakvu ćemo opremu dobiti, ne zna se još, ali će Capcom detalje sigurno objaviti prije nego što ovaj dodatak izađe.

Osim ove vijesti, rekli su i kada započinje Appreciation Fest u kojem će igra proslaviti prvi rođendan. Za razliku od ostalih eventova koji se u različita vremena održavaju na PC-u i konzolama, ovaj će istovremeno biti aktivan na sve tri platforme od 26. siječnja do 22. veljače. Znamo da će biti kozmetičkih dodataka, a za ostatak ćemo pričekati.

Monster Hunter World je izašao 26. siječnja prošle godine i oduševio velik broj igrača. Postao je najprodavanija igra u povijesti Capcoma, a igraća zajednica je prilično aktivna. Ako se želite više informirati o najpristupačnijoj igri u serijalu, bacite oko na službene stranice.