U sklopu San Diego Comic-Cona prikazan je novi story trailer za nadolazeću akcijsku avanturu Marvel’s Spider-Man 2. U videu se pojavljuje već poznati bad guy Kraven kako ganja Spidermane po Velikoj Jabuci, Miler Morales koji se suočava s Mister Negativom s kojim dijeli traumatičnu povijest, Mary Jane te Harry Osborn, Parkerov BFF koji bi potencijalno mogao postati glavni antagonist – Venom.

U videu, osim novih pojavljivanja, vidimo i puno simbiota te njegovih rastućih negativnih utjecaja na Petera Parkera koji su nagoviješteni u prošlom traileru. Na ekranu se pojavljuje i omiljeni Venom kako u punom bijesu razara grad. Što se grada tiče, vidljive su neke nove lokacije i mjesta New Yorka koja ćemo moći istraživati.

Kreativni direktor igre, Bryan Intihar podijelio je detalje o novim sposobnostima koje nas očekuju, a one uključuju Peterove Spider-Ruke i Simbiotske moći te Milesove nove oblike bioelektričnog Venoma. Također je naglašeno da se ove sposobnosti mogu kombinirati s novim Spider-Gadgetima za neke jako kul i uzbudljive pokrete i akrobacije.

Osim novog trailera, PlayStation je otkrio i novu limitiranu ediciju konzole PS5 inspiriranu nadolazećim naslovom – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle. Paket uključuje predivnu konzolu, upravljač DualSense i digitalnu kopiju igre, a prednarudžbe za njega kreću 28. srpnja putem PlayStation Directa.