Prošlo je godinu dana otkako je na tržište izašao Marvel’s Avengers, igra koja je mnogo obećavala, ali ultimativno mnoge razočarala lošim i repetitivnim dizajnom multiplayer misija. No, izdavač Square Enix i dalje nije odustao od igre.

Nakon što je tek nedavno u Avengerse stiglo još novog sadržaja u vidu ekspanzije Black Panther: War for Wakanda te dodatni sadržaj (Spider-Man) stiže u bliskoj budućnosti, jučer je objavljena i jedna neočekivana vijest.

Tako su tvorci igre, razvojni studio Crystal Dynamics, jučer putem službenog bloga Xbox Wire objavili da Marvel’s Avengers 30. rujna dolazi i na pretplatnički servis Xbox Game Pass. To znači da će igru od sada za PC, Xbox One te Xbox Series X|S moći igrati svi koji su pretplaćeni na odlični Microsoftov servis.

To bi potencijalno napokon moglo pomoći igri da ponovno privuče veći broj zainteresiranih, nakon što je baza igrača snažno opala vrlo brzo nakon inicijalnog izlaska igre.

Pritom su iz Crystal Dynamicsa istaknuli da Marvel’s Avengers na Game Pass za PC i konzole dolazi u kompletnom obliku te osim osnovne igre uključuje i apsolutno sav naknadno objavljeni DLC sadržaj, misije i ekspanzije (uključujući i novi Black Panther: War for Wakanda) te online live-service multiplayer sadržaj Avengers Initiative koji i dalje dobiva updateove.

Naravno, oni koji će Marvel’s Avengers igrati na novim konzolama Xbox Series X|S, kroz Game Pass će dobiti pristup next-gen optimiziranoj verziji igre koja uključuje brza učitavanja, visoke framerateove i glatko gaming iskustvo.