Posrnula akcijska avantura Marvel’s Avengers, koju je Square Enix na tržište za PC, PS4 i XOne izbacio u rujnu 2020., idućega mjeseca napokon dolazi i na konzole PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Next-gen izdanje igre donosi 4K rezoluciju, naprednije teksture, modele i destrukciju oklopa te veće frameratove, kaže Square Enix u sklopu novo objavljene devetominutne epizode Avengers War Tablea. Što se tiče rezolucije i frameratea, oni će biti podijeljeni u dva moda, jedan prioretizira rezoluciju, a drugi cilja na 60 FPS-a.

Također, svi koji su igru prethodno kupili za PlayStation 4 ili Xbox One, next-gen izdanje igre Marvel’s Avengers za PlayStation 5 i Xbox Series X/S dobivaju kao besplatnu nadogradnju. Odlično je što vam se u tom slučaju prenose i spremljene pozicije i napredak, pa igru možete nastaviti igrati gdje ste stali.

Zajedno s next-gen izdanjem Marvel’s Avengersa, u igru stiže i Hawkeye, odnosno Clint Barton, kroz DLC dodatak Operation: Hawkeye – Future Imperfect, a bit će besplatan svima koji su prethodno već kupili igru.

No, osim Hawkeyea, novi DLC donosi i novo poglavlje priče te će nas suočiti s novim zlikovcem – zlom futurističkom verzijom Hulka zvanom Maestro. Sve to, uz next-gen izdanje igre Marvel’s Avengers, na tržište stiže 18. ožujka.