Hangar 13 objavio je konkretnije vrijeme u kojem ćemo moći zaigrati tri story ekspanzije za njihov naslov Mafia III. Nakona izlaska Mafia III  je dobila dodatni besplatni sadržaj u obliku novih oblekica za protagonista Lincolna, zlatnog oružja i utrka po ulicama New Bordeauxa. U story ekspanzijama imat ćemo priliku odigrati tri nove priče smještene u New Bordeaux, a moći će se kupiti svaka zasebno ili u sklopu sezonske propusnice.

Prva story ekspanzija nosi naslov “Faster, Baby!”, a prema riječima ekipe iz Hangara 13 naglasak će biti na brzim automobilima, dramatičnim potjerama i epskim kaskaderskim vožnjama. Lincoln će morati srediti korumpiranog šerifa u novom području New Bordeauxa koje se nalazi na samom rubu grada. “Brže, bebo!” ekspanzija trebala bi svjetlo dana ugledati negdje u trećem mjesecu ove godine.

Druga ekspanzija naslova “Stones Unturned” prati Lincolna i kolegu iz CIA-e Johna Donovana kako se sukobljavaju s novim igračem na kriminalnoj sceni New Bordeauxa. Lincoln i Donovan morat će završiti krvnu zavadu koja je započela duboko u džungli tijekom Vijetnamskog rata. Ekspanzija “Kameni nepreokrenuti” bi po planu trebala stići tijekom svibnja.

Posljednja ekspanzija “Sign of the Times” bavit će se religijom i drogom u New Bordeauxu, a zaigrat ćemo je nekad tijekom srpnja.

Kako bi lakše popratili sve što je Mafia III ponudila i nastavlja nuditi, slobodno bacite pogled i na ovu izrazito preglednu grafiku.

mafia 3.1