Razvojni studio DONTNOD Entertainment i izdavač Square Enix sinoć su najavili kako njihova hvaljena epizodna avantura Life is Strange 2 ovoga prosinca napokon dobiva svoje fizičko izdanje i to u dva oblika.

Kako navode na svom službenom tumblr blogu, kao što su učinili i s prvim “nastavkom” igre 2016. godine, Life is Strange 2 fizičko izdanje imat će Standard Edition i specijalni Collector’s Edition, a oba stižu za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Klik na sliku za povećanje

Standard Edition donosi svih pet epizoda igre (cijelu sezonu), bonus igru, odnosno prequel The Awesome Adventures of Captain Spirit (kojeg jednostavno morate odigrati kako biste dobili potpuni dojam igre Life is Strange 2) te bonus in-game paket zakrpi Arcadia Bay Patches za Seanov ruksak. Cijena standardnog izdanja fizičke kopije igre bit će 40 eura.

Collector’s Edition je, pak, bogatiji fizičkim dodacima te, uz sve gore navedeno, donosi i službeni soundtrack skladatelja Jonathana Moralija na vinilnoj ploči, artbook na 32 stranice s tvrdim uvezom i vinilne figurice dvojice protagonista – Seana i Daniela, sve to u velikoj prigodnoj kutiji. Cijena ovog kolekcionarskog fizičkog izdanja je 70 eura.

Oba fizička izdanja igre Life is Strange 2 za PC, PlayStation 4 i Xbox One u Europi izlaze 3. prosinca ove godine, a u ovom trenutku moguće je ih je prednaručiti i kupiti isključivo preko digitalnog dućana izdavača Square Enix. Također, iz studija Dontnod ističu kako je 3. prosinac ujedno i datum kada na tržište izlazi peta i posljednja epizoda igre te se ista neće naći fizički na disku, već će biti omogućena kao digitalni download.

Za više informacija, posjetite službeni tumblr blog igre Life is Strange.