Dontnod Entertainment nešto ranije je najavio kako će danas u 17h izbaciti novi trailer za Life is Strange 2 – Episode 2 dva dana uoči izlaska epizode, a trailer je sada napokon stigao.

Naravno, ukoliko si ne želite spoilati apsolutno ništa, trailer nemojte pogledati, jer prikazuje radnju i likove koji nas očekuju u drugoj epizodi za dva dana.

No, ukoliko vas Life is Strange 2 imalo zanima i pratili ste novosti i informacije koje je Dontnod dosada izbacivao, već ste zasigurno upoznati s nekim stvarima, pa ukoliko vam spoileri ne smetaju, nastavite gledati! 🙂

Kao što je nedavno i bilo najavljeno, u drugoj epizodi naći ćemo se u gradiću Beaver Creek u blizini Oregona – mjestu koje nam je poznato iz besplatnoga prequela The Awesome Adventures of Captain Spirit. Također, u ovoj epizodi upoznat ćemo (ponovno) i samoga Captain Spirita, odnosno dječaka imena Chris.

Upravo zbog toga, ogromna je preporuka da prije igranja druge epizode odigrate i besplatni prequel jer, sudeći po traileru, radnja druge epizode Life is Strangea 2 povezana je direktno s događajima iz Captain Spirita.

Tako putem trailera saznajemo da je stanovita gospođa Claire Reynolds, koja se pojavila u Captain Spiritu kao njegova susjeda, ujedno i Seanova i Danielova baka, kod koje će se njih dvojica zaputiti u drugoj epizodi i potražiti utočište od policije.

Daniel će tijekom epizode očigledno trenirati svoje nadnaravne moći, a Sean će, čini se, upoznati i određenu djevojku… 🙂

Da ne ispričamo baš čitavi trailer, obavezno ga pogledajte u prilogu iznad.

Life is Strange 2 – Epizoda 2 izlazi za samo dva dana – 24. siječnja za PC, PlayStation 4 i Xbox One (u 18h po našem vremenu), a njezinu recenziju moći ćete čitati u nadolazećem broju Reboota u veljači.