Kao što je i najavljeno početkom ovoga mjeseca, cijenjeni studio DONTNOD Entertainment obećao je da će nekad tijekom prosinca službeno objaviti točan datum izlaska druge epizode njihove igre Life is Strange 2, a to su sada i učinili putem potpuno novoga igranog trailera. (OPREZ, SPOILERI ZA PRVU EPIZODU!)

U traileru se uživo pojavljuje Gonzalo Martin – glumac koji ujedno i u igri daje glas protagonistu i starijem bratu Seanu Diazu, dok mlađega brata Daniela glumi sasvim drugi glumac.

(POSLJEDNJE UPOZORENJE ZA SPOILERE) Sami igrani trailer prikazuje jednu od posljednjih scena prve epizode – onu u hotelskoj sobi u kojoj mlađi brat Daniel saznaje za tragičan događaj s početka igre. Evo, probali smo spoilere svesti na minimum 🙂

Osim toga, drugi dio trailera na desetak sekundi pokazuje i nekoliko scena koje nas očekuju već u drugoj epizodi, a sami kraj trailera rezerviran je za konačni prikaz datuma njezinog izlaska.

Da ne duljimo, Life is Strange 2 – Epizoda 2 izlazi 24. siječnja 2019. (za PC, PlayStation 4 i Xbox One kao i prijašnja). Dok čekate još pet tjedana do izlaska druge epizode, bacite oko na gore podijeljeni novi igrani trailer.