Ne znamo puno gamera koji ne vole igre s tematikom škole, a Let’s School jedna je od onih igara koje to okruženje i tematiku znalački koristi kako bi se istaknuo u žanru simulacija. Vlasnici računala već znaju o čemu se radi, a ocjena “Very Positive” na Steamu govori što misle o igri. Ako ju i niste vidjeli i još ste u nedoumici, dostupan je i demo

Vlasnici konzola pak čekali su verziju igre za Nintendo Switch, Xbox Series X/S i PlayStation 5 te PlayStation 4 malo duže od prvih najava, no sada je konačno poznat datum izlaska, i on je vrlo skoro – 16. srpnja.

Drugim riječima, želite li pristupačnu, simpatičnu i komičnu menadžersku simulaciju – svakako pogledajte Let’s School iz studija Pathea Games, kreatora My Time at Portia i My Time at Sandrock. S njom ćete uhvatiti u koštac s pokretanjem vlastite škole, izgradnje zgrade, zapošljavanja (i otpuštanja) učitelja/ca, osmišljanja nastavnih planova i programa (bez presinga sa strane), vođenja raznih klubova nakon škole, ali i manje očekivanih stvari poput sprječavanja iznenadnih pojava žaba, usvajanja kućnih ljubimaca i još mnogo toga.