Dođite na Zagrebački velesajam u paviljon 10A na Reboot Games Weekend 2023 powered by A1!

Krenuo je Reboot Games Weekend 2023 powered by A1 gdje vas u naredna tri dana, od 9. do 11. lipnja očekuje fantastičan gamerski show čija je glavna atrakcija spektakularno finale 11. sezone A1 Adria Lige. 

S dosad najvećim nagradnim fondom od 16,800 eura, saznat ćemo najbolje regionalne igrače u igrama Brawl Stars, FIFA 23 i CS:GO. Velika novost na domaćoj esports sceni je i A1 Student eChallenge – prilika za zabavu i učenje kroz gaming. Radi se o prvoj studentskoj esport ligi koja je nastala u suradnji s A1 Hrvatska i najistaknutijim tehničkim fakultetima – Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Visokog učilišta Algebra, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ). Sve sudionike A1 Student eChallengea očekuje napeta završnica u sklopu finala 11. sezone A1 Adria Lige s nagradnim fondom većim od 1500 eura.

Reboot Games Weekend 2023 powered by A1 nudi super kul gamerski sadržaj – od hardvera i društvenih igara po sajamskim cijenama do aktualnih igara koje možete isprobati na top gamerskim računalima te konzolama PlayStation 5, Xbox Series X i Nintendo Switch. 

Dođite na Zagrebački velesajam ovaj vikend od 10h do 20h te ga provedite u gamerskom ozračju. ULAZ JE BESPLATAN! Vidimo se!