S veseljem najavljujemo povratak na Zagrebački velesajam u sklopu gamerskog showa Reboot Games Weekend 2023 od 9. do 11. lipnja u paviljonu 10a. Kao i prošli put na Reboot Games Weekendu, ulaz je u potpunosti besplatan stoga nema razloga da nas ne posjetite u petak, subotu i nedjelju od 10-20h.

Glavna atrakcija bit će spektakularno finale 11. sezone A1 Adria Lige – najveće regionalne esports lige. S dosad najvećim nagradnim fondom od 16,800 eura, saznat ćemo najbolje regionalne igrače u igrama Brawl Stars, FIFA 23 i CS:GO. Velika novost na domaćoj esports sceni je i A1 Student eChallenge – prilika za zabavu i učenje kroz gaming. Radi se o prvoj studentskoj esport ligi koja je nastala u suradnji s A1 Hrvatska i najistaknutijim tehničkim fakultetima – Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Visokog učilišta Algebra, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ). Sve sudionike A1 Student eChallengea očekuje napeta završnica u sklopu finala 11. sezone A1 Adria Lige s nagradnim fondom većim od 1500 eura.

Zadovoljstvo nam je najaviti da se Kviki vraća kao službena grickalica velebnog gamerskog eventa, a na Reboot Games Weekendu 2023 powered by A1 moći ćete osvojiti fenomenalne Kviki pakete prepune najukusnijih grickalica.

Također smo izuzetno sretni što Kaufland po prvi puta dolazi na Reboot Games Weekend te sa sobom donosi najopuštenije gamersko iskustvo u prekrasnom loungeu u kojem ćete na Nintendo Switchevima moći zaigrati Animal Crossing: New Horizons.

Carta Magica se, kao i prošle godine, vraća na RGW powered by A1 s hrpetinom društvenih igara i drugih proizvoda iz svog kataloga po pristupačnim sajamskim cijenama. Uz sve navedeno moći ćete vidjeti što je novo u domaćoj industriji videoigara na štandu CGDA, isprobati kul domaće indije i još mnogo toga što ćemo otkriti u narednim danima!

Vidimo se od 9. do 11. lipnja na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 10a od 10h do 20h na još jednom izdanju Reboot Games Weekenda 2023 powered by A1.