Veteran gaming industrije Mike Laidlaw mnogima je najpoznatiji kao kreativni direktor serijala Dragon Age. Laidlaw je u studiju BioWare radio gotovo petnaest godina, no napustio ga je još 2017. godine, nakon čega je kratko radio za Ubisoft Quebec (ogranak zaslužan za Assassin’s Creed Odyssey). Potom je 2020. godine službeno najavio da je otvorio svoj novi indie studio Yellow Brick Games, a taj studio sada je najavio svoju prvu igru – novi akcijski RPG.

O igri zasad nije poznato puno informacija osim da će biti u žanru akcijskog RPG-a te da će to biti ambiciozan projekt na kojem u Laidlawovom novom studiju rade brojni veterani AAA gaming industrije, koji su prethodno radili za Electronic Arts, Ubisoft i Activision Blizzard.

Njihov cilj je napraviti inovativnu igru s emergentnim gameplay mehanikama (visoka razina interaktivnosti i nasumičnih događaja, primjerice kao u igrama Far Cry ili Dishonored). “Studio čvrsto vjeruje da emergentni sustavi stvaraju bogate, interaktivne svjetove“, stoji u službenom kratkom opisu i najavi igre.

Od ostalih informacija, poznato je da će izdavač biti Private Division – ogranak Take-Two Interactivea koji je dosad izdao igre kao što su Kerbal Space Program, Ancestors: The Humankind Odyssey, The Outer Worlds i Hades. Nažalost, posljednja poznata informacija je i da je igra još uvijek u ranoj fazi razvoja te da je očekujemo tek nekad tijekom 2024. godine.