Igrači Fortnitea nisu sretni, a razlog tome je vrlo jednostavan – druga sezona u drugom poglavlju igre je nakon višestrukih odgoda, uzrokovanih prvenstveno koronavirusom, napokon došla kraju. Međutim, jednom od najvećih eventova sezone, njenom kraju koji je ovoga puta nosio naziv Doomsday, mnogi igrači nisu bili u mogućnosti prisustvovati zbog ograničenih kapaciteta servera.

Epic se potom igračima obratio na društvenim mrežama i pozvao ih da event poprate putem platformi Twitch, Mixer i YouTube, čime su dodatno uzrujali sve one koji su željeli sudjelovati zatvaranju sezone uživo u igri.

Iz Epica su kasnije poručili i da su oduševljeni odazivom te da je 12 milijuna igrača pratilo event u igri, a dodatnih 8,4 milijuna putem Twitcha i YouTubea. Sezona je završila uzdizanjem ogromnog uređaja pod nazivom Doomsday Device, koji je uklonio ogromnu oluju koja se posljednjih dana nadvila nad mapom, nakon čega je vodeni val u potpunosti okružio mapu. 

Treća sezona drugog poglavlja stiže nam sutra, u srijedu 17. lipnja, a Epic je putem niza tweetova dao naslutiti da nas očekuje podvodna tema.