Jučer smo prenijeli vijest kako je Nintendo slučajno, bez službene objave, preuranjeno putem vlastite stranice obznanio da nam dolazi Kirby Fighters 2, a danas je stigla službena najava. Ne samo to, već je igra automatski i lansirana na tržište digitalno putem Nintendo eShopa.

Dakako, s obzirom da se jučerašnje curenje informacija dogodilo direkno putem službene Nintendove stranice, sve prethodno poznate informacije bile su točne. Sada konkretnije još znamo da ćemo u ovom nastavku borbenog spinoffa iz 2014. na raspolaganju imati 17 dobro poznatih Kirbyjevih sposobnosti, uz novu zvanu Wrestler.

Igrin Story Mode možemo igrati sami, s prijateljima ili AI kompanjonom

Očekuju nas i od prije poznati igrivi likovi: Bandana Waddle Dee, Meta Knight, King Dedede, Gooey i Magolor.  Prema novom proširenom opisu igre, svaki lik imat će drukčije sposobnosti, stil igre i set poteza, a sveukupno nas očekuje 22 različita borbena stila u ovom brawleru u kojem ćemo se boriti do posljednjeg Kirbyja.

Također, Kirby Fighters 2 donosi i nekoliko različitih igrivih modova, pa su tu Battle Mode, interesantni Story Mode (zvan The Destined Rivals),  zasebni mod za igranje jednom rukom te Online Mode i lokalni multiplayer mod. Kako sve to izgleda, saznajte u novom traileru ispod.

Kirby Fighters 2 dostupan je od danas (24. rujna) za Nintendo Switch po cijeni od 19,99 dolara, a igru možete kupiti putem Nintendo eShopa.