Iako do ovog trenutka nije bilo (i još uvijek nema) nikakve službene najave, Nintendo je putem vlastite stranice obznanio da nam dolazi nova igra u serijalu Kirby i to Kirby Fighters 2.

Igra se tako sinoć pojavila na Nintendovoj služenoj stranici i mogla se naći putem podstranice “Game Finder“, no u ovom trenutku već je uklonjena. Primijetili su ju članovi poznatog foruma ResetEra te na twitteru podijelili screenshot koji dokazuje da se igra mogla naći na Nintendovoj stranici, pa su tako vidljivi opis nastavka Kirby Fighters 2, kao i planirana cijena od 19,99 dolara.

Prvi nastavak igre Kirby Fighters izašao je 2014. godine za konzolu Nintendo 3DS kao borilački spinoff serijala Kirby i to u sklopu paketa i kompilacije Kirby: Triple Deluxe, a prema opisu novog nastavka birat ćemo nekoliko različitih Kirbyjevih moći, uključujući i potpuno novu sposobnost “Wrestler” te se tući s drugima u  pokušaju da ostanemo posljednji Kirby na nogama.

Osim Kirbyja, na raspolaganju ćemo imati i druge igrive likove, kao što su od prije poznati Bandana, Waddle Dee i King Dedede, a igra je planirana, naravno, ekskluzivno za Nintendo Switch.

Kirby Fighters 2 još nema služeni datum izlaska, no vjerujemo da ćemo ga saznati jednom kad Nintendo igru najavi službeno u narednim danima.