Početkom lipnja ove godine najavljen je Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, kompletni remaster poznatog open world fantasy RPG-a iz 2012. godine, a danas smo saznali da igra na tržište za PC i konzole stiže 8. rujna ove godine

Vijest o datumu izlaska remastera danas je objavio izdavač THQ Nordic, koji je još u rujnu 2018. godine kupio prava na izdavanje igre. Osim što smo saznali da igra izlazi ovoga rujna, istovremeno je najavljena i potpuno nova ekspanzija Fatesworn, koja će izaći nešto kasnije, tijekom 2021. godine. Povodom objave datuma izlaska i najave ekspanzije, stigao je i novi službeni trailer:

Također, igra će doći u dva različita digitalna izdanja, a imat će i zasebno fitzičko izdanje. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Standard Edition uključuje samu osnovnu igru u digitalnom obliku i koštat će 39.99 eura, dok će Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning The Fate Edition u jednom paketu nuditi i igru i njezinu ekspanziju Fatesworn, sveukupno po cijeni od 54.99 eura.

Fizičko izdanje Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Collector’s Edition za cijenu od 109.99 eura nudi niz fizičkih dodataka, kao što su izrazito detaljna statua sporednog lika Alyn Shir, privjesak za ključeve, pet različitih slika iz igre i višestruko nagrađivani soundtrack, sve zapakirano u kvalitetnoj kolekcionarskoj kutiji.

Ponovimo za kraj: Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning na tržište za PC, PlayStation 4 i Xbox One izlazi 8. rujna 2020. godine.