Sredinom veljače izašao je veoma ambiciozni RPG zvan Kingdom Come: Deliverance. Razvojni tim Warhorse Studios se prilično usmjerio na realizam – od povijesnih ličnosti, borbe i lokacija, a potrudili su se da i sve vaše odluke imaju utjecaj na okolinu. Za jedan nezavisni studio kojem je to bio prvi projekt, ambicije su bile prilično velike, što znači da je igra imala dosta tehničkih problema i bugova.

Na dan izlaska je tim izdao zakrpu od 20 gigabajta, a nakon toga su nastavili s radom na igri i ispravljanjem problema. S najnovijom zakrpom je igra došla do verzije 1.5 i prema popisu promjena kojeg je tim objavio, igra bi trebala raditi puno bolje. Osim toga je tim ubacio nove knjige koje bolje objašnjavaju priču, mogućnost za vraćanje izgubljenog loota i praštanje grijeha u crkvama. Ukupno je ispravljeno i više od 200 bugova, a popis svih promjena pronaći ćete ovdje.

Kingdom Come: Deliverance dostupan je za PC putem Steama te za PlayStation 4 i Xbox One, a dobio je sasvim solidne ocjene od kritičara, kao i od igrača. Glavni čovjek studija je u videu odlučio popričati o novoj zakrpi i tome što imaju još u planu za igru, dok ćete sve osnovne informacije pronaći na službenim stranicama.