Activisionov Call of Duty: Infinite Warfare uskoro će dobiti prvo veliko proširenje, a izdavač je procijenio kako je sada idealno vrijeme da otkrije informacije o tome što ćemo u njemu dobiti. Konkretnije, Activision se ovog puta fokusirao na mod Zombies koji će sa DLC-om Sabotage dobiti novu spin-off kampanju.

Nova Zombies kampanja nazvana je Rave in the Redwoods i smještena je u otvoreni disko smješten u sredini šume. Zanimljivo je spomenuti kako se u ovoj kampanji kao igrivi lik pojavljuje sveprisutni Kevin Smith koji igra samog sebe, te još nekoliko glumaca među kojima su Seth Green, Ike Barinholtz, Jay Pharoah i Sasheer Zamata. Tu je i misteriozni novi lik Slasher kojeg u (kratkoj) akciji možete pogledati u traileru ispod.

Osim novog poglavlja za mod Zombies novo proširenje Infinite Warfarea donosi četiri nove multiplayer mape među kojima su Noir, Neon, Renaissance i Dominion.  Sabotage DLC bit će dostupan od 31. siječnja na PlayStationu 4 te mjesec dana kasnije na PC-ju i Xboxu One.