Na jučerašnjem State of Playu epskim je trailerom po prvi put prikazan Tekken 8 – u centru zbivanja bila je dugogodišnja obiteljska razmirica između Kazuya Mishime i Jin Kazame

Tanker se raspada u pozadini, oluja bijesni svuda oko naših boraca ali vatra u njihovim demonskim srcima je jača od bilo kakve elementarne nepogode. U službenom postu na PlayStation Blogu, dugogodišnji glavni producent serijala Katsuhiro Harada rekao je kako je ova dramatična scena preuzeta iz story moda te kako su svi modeli likova, arena i efekata isti oni koji se koriste u igri. Ovo također nije predrenderirani filmić već se sve odvija u stvarnom vremenu u 60 sličica u sekundi. Ukratko, Tekken 8 želi biti najljepša tabačina na tržištu – ako je suditi po ovom traileru to bi moglo biti lako moguće. 

Likovi i detalji na njima izgledaju zaista odlično, no još uvijek se ne zna kad ćemo Tekken 8 zaigrati budući da je igra još uvijek debelo u razvoju. Naravno, Harada je zamolio za strpljenje kako bi njegov tim mogao izbaciti nastavak vrijedan čekanja.