Jučer je tijekom War Table livestreama u kojem developeri iz Crystal Dynamicsa predstavljaju novosti o nadolazećoj superherojskoj akciji Marvel’s Avengers najavljeno da u igru stiže Kate Bishop. 

Za one koji možda ne znaju, Kate Bishop je Hawkeye 2.0 te učenica originalnog oka sokolovog – Clinta Bartona. Kate izgleda kao jako zabavan lik za igranje jer luk i strijela te mogućnost teleportacije imaju taj efekt na obične smrtnike. 

Kate Bishop je prva post-launch heroina te će biti besplatna, a njena misija “Taking AIM” uvest će novog negativca te nastaviti kampanju nakon završetka glavne priče. Clintov Hawkeye u igru stiže u studenom te će nastaviti Kateinu priču te postaviti temelje za daljnje avanture. Clint je također besplatni lik. 

Osim Kate (i Mare) developeri su otkrili i četiri nove vrste misije s kojima ćemo se zabavljati – Villain Sectors, SHIELD Vaults, AIM’s Secret Lab i Mega Hives. Ovo su ustvari endgame misije u kojima ćemo grindati mega kul loot, sukobiti se s najjačim zlikovcima ili pak pogledati u oči hordi neprijatelja koje postaje sve opakije sa svakim novim valom.