Akcijska avantura Judgment (u Japanu poznata kao Judge Eyes) razvojnog studija Ryu ga Gotoku, tvoraca popularnog serijala Yakuza, na zapadu je izašla u lipnju 2019. godine. Na novu generaciju konzola stigla je tek prije dva tjedna, a studio očigledno danas najavljuje nastavak imena Lost Judgment.

Vijest o nastavku procurila je putem japanske verzije službenog PlayStation Storea, na kojemu se nastavak Lost Judgment pojavio u sekciji prednarudžbi na PlayStationu 4, a trebao bi biti dostupaa za PlayStation 4 i PlayStation 5. Igra očigledno dolazi u Standard i Digital Deluxe izdanjima, uz pre-order dodatke.

Procurio je čak i datum izlaska. S obzirom da izlistanje Digital Deluxe izdanja dolazi s takozvanim bonusom “Three Days Early Access”, koji kreće 21. rujna 2021. u Japanu, logika u imenu Early Accessa nalaže da igra u Japanu izlazi tri dana nakon toga – 24. rujna.

Kada bi Lost Judgment trebao izaći na zapadnom tržištu, ostaje za vidjeti. Podsjećamo, prvi nastavak Judgment inicijalno je u Japanu izašao u prosincu 2018. godine, a na zapadu šest mjeseci kasnije. Također, sada je već sasvim jasno da danas, 7. svibnja u 16h stiže i službeno otkrivanje igre, koje ćete moći pratiti putem YouTubea, odnosno, putem videa koji se pojavio na SEGA YouTube kanalu te ga donosimo u nastavku: