Bezvremenski FPS iz 1997. koji je razvio Rare te izdao Nintendo ekskluzivno za Nintendo 64, našao je svoj put na Switch i Xbox. Bazirana na filmu James Bond, GoldenEye iz 1995., igra prikazuje najpoznatijeg špijuna svijeta dok se suočava s kriminalnim sindikatom koji se želi dokopati opasnog satelitskog oružja – GoldenEye. 

Međutim, ove igre razlikovat će se za pojedine konzole jer će verzija za Switch uključivati online multiplayer, a verzija za Xbox bit će remasterirano izdanje koje uključuje nove mogućnosti upravljanja, postignuća, razlučivost 16:9 i 4K Ultra HD. Xbox verzija podržavat će način igranja za više igrača, ali samo za lokalni split-screen.

Infiltrirat ćemo se u podzemne baze, probijati se kroz vojni vlak i šuljati se dubinama džungle dok nas M obavještava o ciljevima, a Q Branch podržava sve naše špijunske hirove i želje s ikoničnim 007 gadgetima.

GoldenEye 007 vraća se za korisnike usluga Nintendo Switch Online + Expansion Pack te za one na Xboxu putem Game Passa, danas, 27. siječnja.