Domaći razvojni tim Exordium Games koji je do sada izdao bullet hell igru Zero Reflex, na Steam je plasirao svoju noir point and click avanturu Bear With Me. Radi se o retro stilu avantura u kojoj pratite desetogodišnju djevojčicu i njene oživljene plišane igračke te ostale imaginarne prijatelje.

Razvojni tim se odlučio na epizodično izdavanje za Bear With Me, pa je tako dostupna prva u kojoj ćete se upoznati s likovima i koja će vas uvesti u priču u kojoj morate pronaći Amberinog brata koji je nestao. Osim tog povelikog problema, u gradu Paper City se pojavio Red Man koji radi svakakve probleme stanovnicima tog izmišljenog grada.

Igra ima i nešto malo horor elemenata, a tim se ponosi artom koji je rukom crtan i pomno animiran. Osim toga spominju dijalog pun dosjetki, sarkazma i pomalo mračnog humora, odluke igrača zbog kojih igra nije linearna i solidnom količinom zagonetki kroz koje ćete otkrivati misterije koji se događaju oko vas.

Bear With Me možete pronaći na Steamu po cijeni od 4,49 eura do 15. kolovoza, nakon čega će se prodavati za 4,99. Više informacija o njoj možete pročitati na službenim stranicama.