Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike na internetima – IGRE KOJE IZLAZE!

Prošloga smo tjedna na platformi Nintendo Switch zaigrali Dead by Daylight, drugi nastavak serijala Darksiders, hrpetinu igara iz serijala Dragon Quest i prekrasni 2D platformer Ori and the Blind Forest. Iako izgleda da smo  najviše vremena proveli uz Nintendo Switch, priznajemo kako su nas su nas FIFA 20 i The Surge 2 odvukli i na ostale platforme. Kako će ovaj tjedan izgledati u gaming svijetu? Saznajte u nastavku!

Sniper Elite 3 Ultimate Edition – 1. listopad

Iako se Sniper Elite III na tržištu pojavio sredinom 2014. godine, ovoga tjedna ćemo ga imati priliku zaigrati i na platformi Nintendo Switch! Ultimate Edition koji stiže na Switch će se pojaviti s apsolutno svim naknadno izdanim sadržajem što će se posebno svidjeti onima koje je ovaj naslov posve zaobišao.

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Rebelion
Izdavač: RebelionInteract
Cijena: 35 eura

Destiny 2: New Light – 1. listopad

Destiny 2 ovoga tjedna postaje free to play igra pod nazivom Destiny 2: New Light! U ovoj besplatnoj verziji igre sa svojim Guardianom možete doći do levela 750, odigrati glavnu kampanju i dodatke The Red War, Curse of Osiris i Warmind te možete sudjelovati u raidovima i PvP značajkama igre.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Bungie
Izdavač: Bungie
Cijena: f2p

Destiny 2: Shadowkeep – 1. listopad

Iako Destiny 2 u utorak postaje free to play igra, istoga dana za nju dolazi nova ekspanzija Shadowkeep! Nova ekspanzija donosi novu priču, novu lokaciju, novu egzotičnu opremu i posve novi raid!

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Bungie 
Izdavač: Bungie
Cijena: 35 eura

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint – 4. listopad

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint je posve nova igra u popularnom serijalu koja se nastavlja na Ghost Recon Wildlands. Radnja Breakpointa će se održavati na misterioznom otoku Auroi, domu tehnološkog giganta Skell Technology koji se bavi proizvodnjom dronova – naravno, Skell Technology pada u krive ruke, a vi se igrom slučaja nađete na Auroi.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Ubisoft, Ubisoft Paris
Izdavač: Ubisoft
Cijena: 60 eura