Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike IGRE KOJE IZLAZE!

Moramo priznati kako nam je prošli tjedan zbog nevjerojatno dobrih naslova trajao i prekratko. Svoje vrijeme smo uložili u igranje nove igre serijala WWE, podsjetili smo se kako je tehnologija napredovala uz pomoć novoga izdanja kultne igre MediEvil, izgubili smo se u nevjerojatno dobrom svijetu igre The Outer Worlds, a uz sve to, odigrali smo i intenzivnu single-player kampanju Call of Duty: Modern Warfarea. Hoće li i ovaj tjedan biti krcat nevjerojatnim naslovima, saznajte u nastavku!

Vampyr – 29. listopad

Iako smo prošle godine otkrili kako je to biti Vampyr na platformama PC, PlayStation 4 i Xbox One, ovoga je tjedna došlo vrijeme da to otkrijemo još jednom na hibridnoj konzoli!

Platforme: Nintnedo Switch
Razvojni studio: Undefined, Saber Interactive
Izdavač: Focus Home Interactive
Cijena: 50 eura

Afterparty – 29. listopad

Afterparty, koji dolazi ovog utorka će vam prepričati priču o Milou i Loli – najboljim prijateljima koji se pronađu u samom srcu pakla. Ovi junaci ubrzo saznaju da postoji način izlaska iz ognjišta, ali za to moraju popiti više alkohola od samog vraga.

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
Razvojni studio: Night School Studio
Izdavač: Night School Studio
Cijena: trenutno nepoznata

Gwent – 29. listopad

Gwent, nekima najdraža igra koja je proizašla iz mnogo veće igre ovoga tjedna stiže na iOS uređaje! Igra će od 29. listopada biti dostupna na određenim uređajima iPhone i iPad, a vlasnici uređaja koji rade na Androidu će pričekati kako bi uživali u ovoj zanimljivoj kartaškoj igri.

Platforme: iOS
Razvojni studio: CD Projekt RED
Izdavač: CD Projekt RED
Cijena: F2P

Luigi’s Mansion 3 – 31. listopad

Pokraj noći vještica koja se održava 31. listopada, Nintendo nas je odlučio dodatno zastrašiti izlaskom treće igre serijala Luigi’s Mansion. Igra će, pokraj jako slatke singleplayer kampanje igračima ponuditi co-op kampanju za do dva igrača te takozvani lokalni wireless i online co-op za do čak 8 igrača!

Platforme: Nintendo Switch
Razvojni studio: Next Level Games
Izdavač: Nintendo
Cijena: 60 eura