Dobrodošli u ovotjedno izdanje najbolje rubrike – IGRE KOJE IZLAZE!

Nakon kratke pauze izazvane ovogodišnjim izdanjem InfoGamera – powered by A1, svoje slobodno vrijeme smo iskoristili igrajući novu igru smještenu u daleku, daleku galaksiju – Star Wars: The Last Jedi, a pokraj toga smo zaigrali i Pokemon Sword i Shield! Što ćemo zaigrati idući tjedan, saznajte u nastavku.

Gas Guzzlers Extreme – 26. studeni

Iako je Gas Guzzlers Extreme originalno izašao u 10. mjesecu 2013. godine za platformu PC, tri godine kasnije, u studenom, Gas Guzzlers su mogli zaigrati i vlasnici platforme Xbox One, a ove godine, ovoga mjeseca i ovoga utorka, Gass Guzzlers Extreme će imati priliku zaigrati i svi vlasnici platforme PlayStation 4!

Platforme: PlayStation 4
Razvojni studio: Gamepires
Izdavač: Iceberg Interactive
Cijena: nepoznato

GRIS – 26. studeni

GRIS, igra razvojnog studija Nomada Studio koja je krajem prošle godine izašla na platforme PC i Nintendo Switch, ovoga tjedna svoje prekrasne vizuale i dirljivu priču donosi i na platformu PlayStation 4!

Platforme: PlayStation 4
Razvojni studio: Nomada Studio
Izdavač: Devolver Digital
Cijena: nepoznato

Weakless – 29. studeni

Weakless je prekrasna puzzle avantura koja će vas pokušati očarati svojim zanimljivim okolinama i ambijentom, a u njoj ćete kontrolirati dva zanimljiva bića koja će vam biti poznatija kao Weavelingsi.

Platforme: PC, Xbox One
Razvojni studio: Cubeish Games, Punk Notion
Izdavač: Punk Notion
Cijena: nepoznato