Kao što je početkom mjeseca bilo najavljeno, nova domaća igra imena I Hate Running Backwards iza koje stoji Binx Interactive od danas je dostupna za igranje onima koji se tom zabavom bave na računalima, PlayStationu 4 i Xboxu One. Verzija za Switch i dalje je u planu za ljetne mjesece, no točnog datuma izlaska još nema.

Ako prvi put čujete za igru, radi se o spoju shoot’em upa i roguelitea u kojem je naglasak na razbijanje svega što se nalazi ispred i iza vas, dok istovremeno morate pokušati preživjeti konstantne navale neprijatelja. Osim što možete igrati sami, postoje podrška za lokalni multiplayer i kooperativni mod, kao i za online co-op, pa možete zgrabiti par prijatelja i zajedno uživati u akciji.

Osim Serious Sama, možete igrati i s drugim likovima iz igara koje je izdao Devolver Digital, a među njima su protagonist Shadow Warriora, Lo Wang, kao i jedan od poznatijih likova i serijala Hotline Miami, Richard. Ako vam se sviđa ono što čujete, I Hate Running Backwards možete na sve tri platforme pronaći po cijeni od 14,99 eura.

Sve one koje zanimaju dodatne informacije mogu ih pronaći na službenim stranicama, dok najnoviji trailer sasvim lijepo prikazuje kaotičnu akciju koja vas čeka čim igru upogonite.