Već smo u par navrata zaključili da je Death Stranding jedan od onih pojmova koji su doslovno osvojili internet u 2019. godini. Upravo zbog velikog hypea koji se stvorio oko tog naslova, ugledni BBC odlučio je napraviti dokumentarac o posljednjim danima stvaranja Death Strandinga, a veliki Hideo Kojima otkrio je i jednu zanimljivost koja se tiče njegovog razvojnog studija Kojima Productions.

“U budućnosti, Kojima Productions započet će sa snimanjem filmova”, rekao je Kojima i nadodao da “… ako ste u stanju napraviti jednu dobru stvar, onda sve možete dobro napraviti”. Poznato je da svi igrači koji nikada nisu držali kontroler u rukama, a žele doživjeti Death Stranding, isti mogu zaigrati u very easy modu, koji će im pružiti filmsko iskustvo bez previše umiranja i samim time, živciranja. Ako k tome dodamo dugačke i zaista filmske cutscene u igri, možemo se složiti da je Kojima Productions već napravio velik korak naprijed.

Kojima kroz par godina očekuje i potpuno prebacivanje igara, filmova i TV serija na streaming servise. “Kad se to dogodi, filmovi, TV serije i igre natjecat će se unutar istog tržišta”, dodao je. Naravno, Kojima vjeruje da će upravo on biti predvodnik u toj novoj eri, a tko smo mi da sumnjamo u velikog Hidea Kojimu? Držimo palčeve!