Čini se da je razlog zašto jučer, u sklopu specijaliziranog Xbox gamescom showa, nismo vidjeli ništa za Halo Infinite – upravo taj što će igra biti prikazana večeras kroz veliki event gamescom 2021 Opening Night Live. Da stvar bude još bolja, Microsoft će očito večeras otkriti i datum izlaska koji je sada procurio na internet, nekoliko sati uoči eventa. 

Naime, kako je slučajno pušteno i prikazano ranije i to putem službenog Microsoft Storea, Halo Infinite trebao bi na tržište izaći 8. prosinca ove godine i to za PC, Xbox One i Xbox Series X|S. Naravno, datum je naknadno uklonjen, ali prekasno za brze prste i oči twitter korisnika koji su stranicu screenshotali prije uklanjanja datuma.

Da screenshot nije varka, potvrdilo je i nekoliko različitih portala, a pouzdano i znamo da će na ceremoniji gamescom Opening Night Live gostovati Xbox Game Studios u sklopu kojega su i 343 Industries – tvorci Halo Infinitea. Žao nam je što je Microsoft vlastoručno spoilao večerašnje iznenađenje, no pravit ćemo se da ne znamo dok večeras u 20h budemo pratili event.

Podsjećamo, nedavno se saznalo da će igra izaći samo sa singleplayer kampanjom, dok će kooperativni multiplayer i mod Forge doći u igru tek naknadno. Što nas, osim trailera za Halo Infinite, očekuje na eventu i kako pratiti čitavu ceremoniju, saznajte na ovome linku.