Vlasnici igre Gran Turismo Sport imaju razloga za slavlje. Autori su izdali novi DLC punog imena “Lewis Hamilton Time Trial Challenge”, koji se od jučer, 28. studenog, može kupiti na Playstation Storeu. Dodatak košta 60 kuna te vas baca u sraz s jednim i jedinim Lewisom Hamiltonom – višestrukim F1 prvakom!

Glavni cilj je pobijediti Lewisove lap timeove, što sigurno neće biti lak zadatak. Srećom, tu je i pomoć od samog Lewisa. Naime, novi DLC sadržava video tutoriale u kojima nas ovaj maestro upoznaje sa stazom i objašnjava kako proći svaki zavoj i okuku. Štoviše, utrkivat ćete se i protiv njegovog Ghost Cara te će ovo biti jedinstveni i vrlo imerzivni trkaći doživljaj. Što se sadržaja tiče, čeka vas desetak staza u kojima ćete jurcati s Mercedesom AMG-G3 i Sauber Mercedesom C9.

Svaki challenge bit će kompatibilan s Friend Rankingsom i Top 10 Starsom, pa ćete se, osim sa Hamiltonom, natjecati i s igračima iz svih krajeva svijeta. Odigravanje challengea nagrađivat će vas otključavanjem novih automobila, a ako riješite sve izazove, tu je i specijalna nagrada dizajnirana isključivo od strane Hamiltonove ekipe.

Za kraj, valja istaknuti da je uz novi DLC stigla i potpuno nova zakrpa pod brojem 1.50, a ona donosi pet novih automobila, GT Ligu i Circuit Experience za poznatu trkaću stazu SPA-Francorchamps. Zakrpa je, naravno, potpuno besplatna, a u nastavku donosimo popis pet novih automobila:

● RE Amemiya FD3S RX-7 (N400)

● Jaguar Vision Gran Turismo Coupe 20 (Gr.X)

● RUF CTR3 ’07 (N700)

● Toyota 86 GT “Limited” ’16 (N200)

● BMW M3 Coupe ’03 (N300)