Za dva dana kreće četvrto izdanje najvećeg B2B gaming eventa u ovom dijelu Europe – Good Game Zagreb 2019 powered by Samsung Galaxy 10. Muzej suvremene umjetnosti ove godine na dva dana ugostit će esports spektakl humanitarnog karaktera koji kreće u petak, 10. svibnja, u 9:00h.

Kao i prethodnih godina, glavna atrakcija Good Game Zagreba je veliki turnir u globalno popularnom Counter Strikeu u kojem će se ove godine natjecati timovi čak 32 kompanije na 40 rigova opremljenih MSGW računalima, Samsung monitorima i White Shark periferijom.

Osim turnira sve zainteresirane posjetitelje očekuju još tona dodatnog i zanimljivog sadržaja, a samo neki od njih su Art Expo zona s grafiti umjetnicima, Escape Rooma zona i Expo Arena u kojoj će Samsung i A1 predstaviti prave poslastice za sve željne najnovije tehnologije. To nije sve jer vas očekuju i dodatni esport turniri u igrama Rocket League (u subotu u 10 sati), Apex Legends (u petak i subotu u 11 sati), Mario Kart (petak i subota u 13 sati). Dodatne turnire zaokružuje HTC Beat Saber turnir u petak i subotu u 15 sati.

Ovako je to izgledalo prošle godine.

Novost Good Game turnira jest i Good Game konferencija na kojoj ćete moći poslušati brojne domaće lidere. Više o samoj Good Game konferenciji saznajte ovdje!

Slično kao i prošle godine i ove godine Good Game pomaže studentima budući da ih osim druženja i uživanja u videoigrama tamo očekuje susret s potencijalnim poslodavcima stoga svakako pripremite svoje životopise.

I za kraj podsjećamo još jednom da je svrha turnira prvenstveno humanitarna te će sav prikupljeni novac ići u fond projekta Good Game Liftoff. Radi se o startup natjecanju za mlade poduzetnike na kojem je prošle godine pobijedio tim zaslužan za razvijanje pametne igre Mundus. Mladi poduzetnici su tako u svoje poslovanje uložili dodatnih 100,000 kuna, a novo izdanje Mundusa planirano je za jesen.

Za više informacija posjetite službene stranicu Good Gamea te navratite na njihov Facebook i Instagram.